Erfaren revisor eller revisorassistent søges

Vi søger en godkendt revisor/erfaren revisorassistent med lyst til at arbejde med regnskabs-, rådgivning- og revisionsmæssige opgaver for en række små og mellemstore erhvervskunder og selskaber.


Svaneke Revision går forrest når det gælder digitalisering – ikke bare på Bornholm, men de er også langt i udviklingen på landsplan, og er løbende med til at teste nye tiltag for softwareudviklerne. Revisionskontoret har investeret i robotteknologi til at håndtere data. Al stamarkiv er omdannet til et digitalt arkiv og i dag finder man et næsten papirløst kontor. Digitaliseringen har udviklet alle medarbejderne, og styrket Svaneke Revision til fremtiden, ligesom digitaliseringen formentlig også vil gøre det mere attraktivt, når der skal rekrutteres nye medarbejdere i fremtiden. Svaneke Revision er i finalen, læs mere her.

Svaneke Revision er et mindre revisionsfirma, som løser opgaver for små og mellemstore virksomheder. Vi engagerer os i din virksomhed og arbejder i tæt dialog med dig og dine medarbejdere.

Du får en individuel og personlig rådgivning, som sikrer dig en løsning tilpasset dine ønsker og behov, uanset opgavens omfang og art!

Svaneke Revision er beliggende på Østbornholm, og vi yder assistance med alt fra start af virksomhed til generationsskifte, samt de løbende regnskabsmæssige og økonomiske overvejelser i virksomhedens daglige drift, herunder budgetter, udarbejdelse af moms, revision og regnskabsopstilling. Svaneke Revision er medlem af FSR- danske revisorer.

Arbejdsområder

Vi har flere arbejdsområder der tilpasses den enkelte efter behov.

Vi tilbyder revision og regnskabsassistance til virksomheder der er underlagt revisionspligten, eller som selv har tilvalgt den.

Herudover yder vi både skattemæssig og økonomisk rådgivning både til selskaber, erhvervsdrivende og private.

Har du behov for hjælp til bogholderiet bistår vi også gerne med det.

Svaneke Revision I/S

Borgergade 3
DK-3740 Svaneke
CVR: 38294539

Kontakt os

Tlf: +45 5649 6032
Fax: +45 5649 6832
E-mail: fsr@svaneke-revision.dk

For individuelle kontaktoplysninger og sikker e-mail, se under menupunktet "Om Os".

Åbningstider

Mandag: 08.00 - 15.00
Tirsdag: 08.00 - 15.00
Onsdag: 08.00 - 15.00
Torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Vores åbningstider er afhængige af sæson.